05jun

Under sommaren kommer vi att ge er en inblick i våra internanställdas liv och arbete, genom en serie med personliga intervjuer. Vi är stolta över vårt team och vill dela deras berättelser, erfarenheter och insikter med er, så att ni kan lära känna oss lite bättre! Det är jag, Valmira, som har haft äran att intervjua mina kollegor. För att ni ska lära känna mig bättre, tänkte jag börja med att berätta lite kort om mig själv:

Jag är 27 år gammal och studerar för tillfället vid Lunds Universitet och tar examen nu i juni. När jag inte pluggar eller jobbar spenderar jag gärna tid med familj och vänner, njuter av en härlig promenad, går på standup-shower med vänner eller tränar ett pass på gymmet. Vid sidan av mina studier arbetar jag som koordinator på Boost, där jag assisterar med uppgifter inom främst marknadsföring och HR. Jag har varit en del av Boost i drygt ett år och trivs superbra, det har varit ett bra extrajobb för att komplettera mina studier. Det bästa med att jobba på Boost är möjligheten att omsätta den teoretiska kunskapen från mina studier i praktiken, det har verkligen gett mig mycket! Och självklart, mina fantastiska kollegor gör det hela ännu bättre!

Hoppas ni ser fram emot våra kommande intervjuer lika mycket som vi gör. Håll utkik här på vår hemsida för att lära känna våra härliga medarbetare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *