Boost btp.se team

Kompetensfabriken är din möjlighet till

nästa steg i din karriär.

Är du redo för nästa utmaning inom installationsbranschen
men saknar rätt kompetens?

Boost Technical Power har tillsammans med Trainor startat ett unikt samarbete där vi erbjuder en kombination av utbildning och garanterad anställning.

Vad är kompetensfabriken?

Vårt nya koncept, Kompetensfabriken, ger dig möjlighet att säkra upp en anställning som elektriker redan innan du är färdigutbildad. Genom att ingå i detta upplägg betalar du dessutom endast för halva utbildningen eftersom den andra halvan är en investering som vi på Boost Technical Power gör i dig. Totala utbildningslängden är på två år, där det sista året är en lärlingsanställning hos någon av våra kunder.
Boost btp tekniker elektriker
Elektriker boost

Så går det till

Du ansöker om ett samarbete och blir kontaktad av Boost Technical Power. Vi skriver avtal, en individuell studieplan upprättas och du börjar studera hos Trainor som till största del är på distans. Utbildningen inleds med att du läser 1000 poäng, ca 20 h/vecka det första året. Därefter praktiserar du i två veckor hos ett av våra utvalda företag. Det betyder att du har möjlighet att fortsätta arbeta under din studietid. När praktiktiden är slut får du en lärlingsanställning och parallellt, under 6 månader, läser du de sista 500 poängen. Du fortsätter sedan din lärlingstid på samma företag i ytterligare 6 månader. (Under lärlingsanställningen har du lön från oss) Nu är du färdigutbildad elektriker!
Beroende på hur vi formulerat avtalet fortsätter din karriär hos oss eller företaget som du genomförde din lärlingsperiod hos.

Om du redan är elektriker men vill komplettera exempelvis till distributionssidan så kan vi även här erbjuda utbildningar.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.
Du kan också skriva ett meddelande i kontaktformuläret här nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Vi hörs igen!

KONTAKTA OSS

Kontaktuppgifter

Fyll i formuläret eller kontakta någon av våra medarbetare.

    Kompetensfabriken