20jun

Näst på tur i vår intervjuserie har vi Veronica som är regionchef för region öst här på Boost Technical Power!

Skulle du kunna berätta lite om dig själv?
Veronica heter jag och är 33 år gammal. Efter att ha bott själv med mina två grabbar i fem år har jag nyligen fått en större familj med tre bonusbarn, en konstant hungrig hund och flera pågående renoveringsprojekt. När jag inte är i hallen och kollar på när barnen har brottartävlingar, trivs jag mest med att fixa hemma, ta en skön löprunda eller umgås med vänner. Och när det gäller koriander, låt oss bara säga att vi inte är bästa vänner!

Vad är din roll inom Boost och vad innefattar ditt dagliga arbete?
Jag är ansvarig för att driva och utveckla region öst. Det innebär strategiarbete, följa upp affärsmöjligheter och att hantera de utmaningar vi stöter på längs vägen.

Vad är det bästa med att jobba på Boost?
Det bästa med mitt jobb är att få möta och hjälpa människor från olika bakgrunder. Att hitta lösningar på kundernas utmaningar, hjälpa arbetssökande hitta sina drömjobb och att göra det tillsammans med ett fantastiskt team är verkligen det bästa med att jobba på Boost.

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?
Det varierar mycket beroende på vilken dag det är. Måndagar är oftast mest administrativa med planering för veckan och att granska föregående veckas framsteg, medans jag andra dagar kan vara ute och träffa både kunder och anställda.

Vad är det bästa med att arbeta inom branschen enligt dig?
Jag tycker det är väldigt roligt att höra om våra kunders framsteg och utveckling inom branschen. Det är en sektor som ständigt förändras och det är inspirerande att vara en del av det. Vi vet att det finns utmaningar för installationsföretagen när det gäller flexibilitet och rekrytering. Att kunna erbjuda lösningar som underlättar deras arbete och sparar tid är något jag är stolt över. När jag ser hur våra tjänster hjälper till att minska tidskrävande processer och kostnader för våra kunder, känner jag att vi gör en verklig skillnad!

Kan du dela med dig av en specifik prestation eller projekt som du är extra stolt över att ha varit involverad i?
Att vara med och starta upp verksamheten i Göteborg och se den växa till en lönsam och framgångsrik region är definitivt något jag är stolt över. Nu siktar jag på att göra samma sak för region Öst och jag är övertygad om att det finns stora möjligheter där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *