05jul

Nästa person i vår intervjuserie är Therese som är försäljningsansvarig för region syd här på Boost Technical Power!

Skulle du kunna berätta lite om dig själv?
Therese heter jag, är 37 år gammal och bor i Malmö med min sambo och dotter. Jag har varit en del av Boost-gänget i två år nu och trivs otroligt bra med min roll. Som person är jag väldigt social och älskar att möta nya människor, vilket är något jag får göra varje dag på jobbet. På fritiden njuter jag av att umgås med vänner och familj, men jag har också ett stort intresse för fotboll och brinner för MFF!

Vad är din roll inom Boost och vad innefattar ditt dagliga arbete?
Jag är försäljningsansvarig för region syd på Boost. Mitt huvudsakliga ansvar är att regelbundet bygga och vårda relationer med både nya och befintliga kunder. Mitt arbete handlar inte bara om att sälja vår affärsidé, utan även att skapa värde för våra kunder genom att vara en pålitlig och engagerad samarbetspartner.

Vad är det bästa med att jobba på Boost?
Det bästa med att arbeta på Boost är att man alltid får utrymme till att utvecklas och komma med egna idéer och tankar. På Boost finns det alltid en strävan att våga satsa framåt, vilket jag gillar! Utöver det så är mina kollegor en stor del av att göra jobbet extra roligt. Hela teamet är fantastiskt och vi är väldigt bra på att pusha och peppa varandra varje dag, vilket gör jobbet både givande och roligt!

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?
Det är ganska varierande, men oftast börjar jag med att kolla hur dagen ser ut för att kunna planera mina to dos. Sedan brukar jag se över behovet på marknaden, prospektera nya kunder, presentera lämpliga kandidater för mina kunder och så vidare. Utöver samtal och prospektering är jag ute på en del kundmöten med antingen nya eller befintliga kunder för att presentera mig själv och Boost som verksamhet. Att kontinuerligt bygga och vårda relationer med mina befintliga kunder är också en central del av mina arbetsdagar.

Vad är det bästa med att arbeta inom branschen enligt dig?
Att jobba inom installationsbranschen är väldigt intressant och det svänger ofta snabbt. Som kvinna i en mansdominerad bransch tycker jag det är väldigt roligt och utmanade! Jag gillar också att det alltid är högt i tak, raka rör och gött snack. Jag tycker också att det är spännande att arbeta i en bransch som ständigt förändras och utvecklas.

Kan du dela med dig av en specifik prestation eller något projekt som du är extra stolt över att ha varit involverad i?
När jag började på Boost för två år sedan var vi mitt uppe i ett spännande projekt där vi tillsammans med arbetsförmedlingen och Edugrade utbildade 25 masttekniker, för att sedan få ut dem i arbetslivet. Att få följa dessa individers utveckling och se dem blomstra på sin resa var fantastiskt roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *