24feb

Boost Technical Power fortsätter satsningen på att utbilda arbetsmarknaden till att hitta nya medarbetare inom installationsbranschen! Boost har tillsammans med Trainor (f.d Teknikutbildarna) utvecklat ett nytt utbildningskoncept för hela elbranschen, alla kan bli elektriker!

Det råder stor kompetensbrist i hela elektrikerbranschen och det är en bransch där ingångströskeln är hög. Elsäkerhet kräver utbildning!

Boost Technical Power har tillsammans med Trainor därför startat ett unikt samarbete där vi erbjuder en kombination av utbildning och garanterad anställning. Är du en ambitiös person som inte trivs i ditt nuvarande jobb och som är nyfiken och bli elektriker i någon form. Då är detta en stort möjlighet för dig!

Om upplägget 

Det nya konceptet Kompetensfabriken ger dig som vill utvecklas inom elektrikeryrket möjligheten att säkra upp en anställning redan innan du är färdigutbildad. Genom att ingå i detta upplägg betalar du dessutom endast för halva utbildningen eftersom den andra halvan är en investering som vi på Boost Technical Power gör i dig. Totala utbildningslängden är på två år, där det sista året är i en lärlingsanställning hos oss ute hos någon av våra kunder. En perfekt möjlighet för dig att ta steget!

Tillsammans med Trainor har vi även möjligheten att utveckla dig som redan idag är elektriker. Kanske vill du jobba på distributionssidan men behöver komplettera din utbildning?

’’Detta är ett unikt upplägg som gör att vi stärker vår position som det ledande bemanning & rekryteringsbolaget inom installationsbranschen. Vi har under en längre period lyssnat på våra kunder och ser detta som ett nödvändigt steg för att fortsätta utveckla branschen och nå den efterfrågan som vi möter hos våra kunder. För Boost Technical Powers del är det ytterligare ett steg i vår satsning att vara en flexibel och ett ständigt utvecklande bolag” Säger Marcus Andersson, Operativ Chef, Boost Technical Power.

Mer detaljerad information gällande upplägget kommer inom kort att finnas på vår hemsida.

Kontakt:

Boost Technical Power, info@btp.se, 010-265 30 00

Trainor, info@trainor.se, 010-122 18 00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *